Ravioli gevuld met kabeljauw puree
Ingrediënten
Pasta
- 300 g Bloem Spigadore. pasta bloem
- 3 stuks Eieren
- 1 snufje Zout
Puree
- 250 g Kabeljauw
- 1 stuks Bouguet garni
- 1 stuks Sjalotje
- 10 g Boter
- 1 dl Olijfolie
- 1 teentje Knoflook
- 0,75 dl Room
Saus
- 1 zakje Mosselen
- 250 g Mascarpone
- 12 dl Room
- 1 bosje Basilicum
Instructies
- Maak in de keukenmachine met deegmes een pastadeeg. Laat het deeg in de koeling rusten. Maak 2 grote plakken met de pastamachine of deegroller door steeds weer terug te vouwen en dunner te rollen. Vul direct na het walsen, anders worden ze te droog en barsten ze open. Smeer ze in met eiwit. Verdeel de vulling in hoopjes over 1 plak, leg de andere plak er overheen en steek de ravioli’s uit. Laat ze drogen op een pastarek.
Serveren
- Kook de ravioli; grill de resterende mosselen á la minuut
- Verwarm de mascarpone saus
- Giet de pasta af en laat goed uitlekken. Schep de saus met mosselen door de ravioli. Bestrooi met de basilicum en zwarte peper
- Verdeel over ondiepe soepborden; garneer met de gegrillde mosselen
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!