Kabeljauwpuree

Vulling voor ravioli
Gang Voorgerecht vis
Porties 8 personen

Ingrediënten
  

  • 250 g Kabeljauw
  • 1 tl Zout
  • 1 stuks Bouguet garni
  • 1 stuks Sjalotje
  • 10 g Boter
  • 1 dl Olijfolie
  • 1 teentje Knoflook
  • 0,75 dl Slagroom

Instructies
 

  • Laat de vis goed uitlekken, verwijder de graten en het vel.
  • Bestrooi de kabeljauwfilet met zout en laat een paar uur staan
  • Dep droog en pocheer de vis ± 25 minuten in water met het bouguet garni in een oven op 180°
  • Hak de slalot fijn en fruit even in de boter
  • Voeg bij de vis
  • Verwarm de olijfolie met de uitgeperste teentjes knoflook
  • Verwarm de room
  • Draai het vismengsel in de keukenmachine tot een puree
  • Voeg tijdens het draaien scheutje voor scheutje om en om de olie en room toe
  • Breng indien nodig op smaak met zout en peper
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept