Pasta ricotta met gedroogde tomaat
Ingrediënten
Pasta
- 100 g Rigatoni
Vulling
- 125 g Ricotta
Garnering
- 14 stuks Tomaat. gedroogd
Vulling
- 3 tl Tomaat. gedroogd
- 1 cl Olijfolie
- 1 tl Oregano
Instructies
- Meng de gedroogde tomaten met 1 tl oregano. Giet er al roerende geleidelijk een dun straaltje olijfolie bij tot je een dikke puree hebt. Maak op smaak. Kook de rigatoni al dente, laat schrikken onder de koude kraan en giet er wat olijfolie over. Snijd de rigatonie in 2-en. Meng de ricotta en 3 theelepels gepureerde tomaat. Spuit deze vulling met een spuitzak in de halve buisjes rigatoni. Schep een beetje gepureerde, zongedroogde tomaat op elke lepel. Zet er een buisje rigatoni op en garneer met een stukje zongedroogde tomaat.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!