Een cake met Hollandse invloeden..

Love cake

Gang Patisserie
Keuken Sri Lanka
Porties 1 cake

Ingrediënten
  

  • 75 stuks Cashewnoten
  • 115 g Semolina
  • 6 stuks Eggs
  • 220 g Sugar
  • 115 g Butter
  • 40 g rose water
  • 40 g brandy
  • 0,5 tl Kaneel
  • 0,5 tl cardamom
  • 0,5 tl nootmuskaat

Instructies
 

  • Maal de cashewnoten fijn. Roer het griesmeel lichtjes in een pan. Scheid de helft van de eieren in eidooiers en eiwitten. Leg de eiwitten opzij voor later gebruik. Klop de rest van de eieren en dooiers met de suiker. Klop goed tot schuimig.
  • Voeg de boter, griesmeel, noten, specerijen en rozenwater en brandy toe.
  • Klop de eiwitten en vouw ze in het beslag. Giet in een vlak blik, bekleed met bakpapier. Bak op 175 ° C tot mooi bruin.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept