Een cake met Hollandse invloeden..
Love cake
Ingrediënten
- 75 stuks Cashewnoten
- 115 g Semolina
- 6 stuks Eggs
- 220 g Sugar
- 115 g Butter
- 40 g rose water
- 40 g brandy
- 0,5 tl Kaneel
- 0,5 tl cardamom
- 0,5 tl nootmuskaat
Instructies
- Maal de cashewnoten fijn. Rooster het griesmeel lichtjes in een pan. Scheid de helft van de eieren in eidooiers en eiwitten. Zet de eiwitten opzij voor later gebruik. Klop de rest van de eieren en dooiers met de suiker. Klop goed tot schuimig.
- Voeg de boter, griesmeel, noten, specerijen en rozenwater en brandy toe.
- Klop de eiwitten en vouw ze in het beslag. Giet in een vlak blik, bekleed met bakpapier. Bak op 175 ° C tot mooi bruin.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!