Lamsragout

Gang Entree meat
Keuken Italian
Porties 1 kg

Ingrediënten
  

  • 1 kg gepelde tomaten
  • 300 g lamsschouder in kleine stukjes gesneden
  • 300 g rode wijn
  • 100 g ui en wortel mire poix
  • 20 g Olijfolie
  • 20 g Boter
  • Zout
  • Peper

Instructies
 

  • Verhit de boter en bak hierin de in mire poix gesneden groenten tot ze zacht zijn.
  • Verhit de olie en bak hierin het gezouten lamsvlees. Voeg dan de groenten toe en blus af met de wijn. Reduceer dan tot de helft.
  • Voeg de tomaten toe en laat sudderen zon deksel, ook weer tot de helft reduceren. Breng dan nog op smaak met zout en peper.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept