Hollandse garnalen

Gang Voorgerecht vis
Keuken Hollands
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 200 g Hollandse garnalen
  • 4 el mayonaise
  • 1 stuks appel Elstar
  • 1 krop ijsbergsla
  • 1 el ketchup
  • 1 scheutje whisky
  • 10 stuks kerstomaatjes
  • Bieslook

Instructies
 

Saus

  • Meng de helft van de mayonaise met de ketchup en whisky.

Garnalen

  • Snijd de appel in kleine blokjes (brunoise). Meng ze met de rest van de mayonaise en de garnalen.

Opmaak

  • Snijd de kerstomaatjes 1 keer doormidden. Snijd de ijsbergsla in plakken van 1 ,5 cm dikte. Leg de sla op een bordje en dresseer met de garnalen. Spuit een paar druppels saus op de garnalen en garneer met de tomaatjes en bieslook.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept