Griesmeelpudding

Gang Nagerecht
Porties 20

Ingrediënten
  

  • 1.25 l Melk
  • 1,25 l Room
  • 125 g Griesmeel
  • 100 g Suiker
  • 2 stuks Vanillestokje
  • 2,5 stuks Citroen schil
  • 4 blaadjes Gelatine

Instructies
 

  • Kook de melk en de room met het vanillestokje en de citroenschil. Laat een half uur trekken. Laat de gelatine in koud water weken. Voeg de suiker toe en roer tot het opgelost is. Strooi onder goed roeren de griesmeel bij de melk en laat even koken. Haal van het vuur, roer er de gelatine door en giet over in schaaltjes. Doe er eventueel vruchtensap bij van verse fruit.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept