Entrecote van de grill met persillade
Ingrediënten
- 3 teentjes knoflook
- 50 g peterselie fijngehakt
- 1 stuks citroen
- 4 stuks ansjovis
- 4 plakken entrecote 150 g per stuk
- boter
Instructies
- Meng voor de persillade het knoflook, peterselie, citroenrasp en de ansjovis tot een pasta.
- Verhit de grill tot de hoogste stand.
- Bestrijk de entrecotes licht met olie en leg ze op de grill als deze goed heet is. Bak ongeveer 2 minuten per kant.
- Leg als ze klaar zijn de persillade met dunne plakjes boter op 1 kant van de entrecotes en leg ze nog even onder de grill. Haal het vlees onder de grill vandaan als de boter gesmolten is.
- Serveer met aardappeltjes, bijvoorbeeld in ganzenvet gebakken pommes Parisiennes.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!