Delices van chocolade

Gang Patisserie
Porties 8

Ingrediënten
  

  • 20 g Suiker
  • 1,5 el Water
  • 15 g Eidooier
  • 10 g Eiwit
  • 35 g Couverture
  • 70 g Hazelnootnoga gemalen
  • 0,6 dl Room
  • 8 stuks Chocoladekapsel
  • 1,5 dl Glaceercouverture
  • 16 stuks Gouden parel
  • 5 g Boter
  • 5 g Poedersuiker

Instructies
 

  • Kook de suiker met het water tot een stroopje. Klop de eidooier en het eiwit samen luchtig en voeg onder voortdurend kloppen de suikerstroop toe. Klop de massa koud. Spatel er de gesmolten couverture en gemalen noga door.
  • Vet de Flexipanvormen in met wat boter en bestrooi met peodersuiker. Spuit de mousse in bolvormige Flexipan vormpjes. Dek de vormen af met de rondjes chocoladekapsel. Zet de delices voor 4 uur in de vriezer. Druk de delices uit de vormen en zet ze op een rekje. Verwarm de glaceercouverture tot net vloeibaar en schep deze over de delices. Garneer met een gouden parel. Zet koud weg tot opdienen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept