Chocoladetuille

Gang Patisserie
Porties 20

Ingrediënten
  

  • 150 g Basterdsuiker
  • 90 g Boter
  • 105 g Eiwit
  • 120 g Bloem
  • 25 g Cacaopoeder

Instructies
 

  • Roer de suiker en de boter glad, meng hierdoor het eiwit en voeg er vervolgens de gezeefde bloem en cacao aan toe. Laat het beslag 4 uur opstijven in de koelkast. Smeer het beslag in een puntvormig sjabloon van 4 cm breed en 30 cm lang. Bak de tuilles af in een oven van 170 graden. Leg de tuilles meteen na de baktijd op een deegrol, zodat er een ronding ontstaat op ongeveer de helft van de punt. Laat de tuilles afkoelen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept