Dal curry
Ingrediënten
- 250 g linzen rood
- 1 Tl Zout
- 0,5 Tl Kurkuma
- 1 Tl Kerriepoeder
- 0,5 Tl mosterdpoeder
- 1 Tl Kaneel
- 1 Mespunt garam massala
- 0,5 Tl chili vlokken
- 3 Stuks Sjalot
- 1 Teentje Knoflook
- 1 Stuks Chilipeper
- 5 Stuks Kerryblaadjes
- 5 Stuks Padamblaadjes
- 2 Dl lichte kokosmelk
- 2 Dl Romige kokosmelk
- 1 stuks Groene peper
Instructies
- Zet de linzen een kwartier in het water. Ververs het water om de 5 minuten. Doe alle ingrediënten en kruiden bij elkaar en zet op het vuur laat 15 minuten zachtjes koken. Na 10 minuten even roeren.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!