Chocoladekapsel

Gang Patisserie
Porties 20

Ingrediënten
  

  • 105 g Poedersuiker
  • 105 g Hazelnootpasta
  • 15 g Cacaopoeder
  • 240 g Eiwit
  • 60 g Bloem
  • 75 g Suiker

Instructies
 

  • Roer de poedersuiker, hazelnootpasta, cacaopoeder, 60 g eiwit en de bloem tot een gladde massa. Klop het resterende eiwit schuimig en klop het vervolgens met toevoeging van de suiker stijf. Meng de helft van het eiwit door de cacaomassa, schep daarna voorzichtig de andere helft door het beslag. Smeer het beslag dun uit op bakpapier en bak af in een oven van 200 graden in 4 minuten.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept