Chocoladepuddinkjes

Gang Nagerecht
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 105 g Chocolade
  • 105 g Boter
  • 3 stuks Eieren
  • 30 g Suiker
  • 45 g Patentbloem
  • 2 stuks Eidooier

Instructies
 

  • Vet ramequinvormpjes in met boter. Smelt de chocolade met de boter au bain marie. Klop de eieren met suiker en bloem tot een glad mengsel. Klop de eidooiers door de gesmolten chocolade en vervolgens het mengsel van meel en ei. Schenk het geheel in de vormpjes. Verwarm de oven op 190 graden. Bak de vormpjes in 12 minuten gaar. Serveer met een Anglaise saus en kersen. Keer ze voorzichtig om op een bord en bestrooi met poedersuiker.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept