Chocolade coulants

Gang Nagerecht
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 100 g Bloem
  • 2 dl Room
  • 25 g Boter
  • 5 stuks Eieren
  • 4 el Suiker
  • 100 g Chocolade
  • 1 tl Bakpoeder

Instructies
 

  • Smelt de chocolade met de boter in de magnetron. Klop de eieren een paar minuten met de suiker; roer er het chocolademengsel door, het meel en de room. Verhit de oven voor op 220 graden en vul de bakplaat met water. Verdeel het chocolademengsel over vier vormpjes en zet deze in de bakplaat (zorg dat het water niet in de vormpjes loopt). Bak ze ongeveer 5 minuten, ze moeten van buiten gaar zijn maar van binnen vloeibaar.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept