Chimichurri

Porties 2.5 dl

Ingrediënten
  

  • 1 bosje peterselieblaadjes
  • 0,5 bosje korianderblaadjes
  • 1 bosje oreganoblaadjes
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 dl olijfolie
  • 4 el water
  • 3 el rode wijnazijn
  • 2 stuks tomaten
  • 1 tl chilivlokken
  • zout
  • peper

Instructies
 

  • Pureer de verse kruiden, knoflook en chilivlokken in een blender glad.
  • Los het zout op in het water, een beetje warm gemaakt.
  • Voeg water, olie, azijn en gedroogde kruiden en peper toe. Doe er ook de tomaten bij.
  • Proef en maak eventueel verder op smaak. Laat een uurtje staan tot je hem gebruikt.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept