Bros reep

Porties 10

Ingrediënten
  

  • 20 cl Zonnebloemolie
  • 10 g Cacaoboterpoeder
  • 250 g Chocolade

Instructies
 

  • Smelt de chocolade, de cacaoboter en de zonnebloemolie tot een gladde massa. Doe het mengsel in de kidde. Plaats de kidde kort in een bak met heet water om afkoelen van de couverture te voorkomen. Breng de gaspatronen een voor een aan en schud kort voor gebruik.
  • Spuit de massa leeg in een bak in de vacumeermachine. Leg rondom ijsblokjes of koelelementen om zo extra koude lucht rondom te bak te creëren.
  • Leg rondom ijsblokjes of koelelementen om zo extra koude lucht rondom te creëren. Zet de machine aan. Sluit de klep van de machine. Vacumeer de chocolademassa kort tot een laag kookpunt van 70 º C. Zet hierna de vacumeermachine meteen stop. Laat de chocolademassa niet hoger dan 2 cm komen. Laat de chocolademassa 1,5 uur laten rusten voordat deze wordt gesneden.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept