Boerenkool met aardpeer

Gang Hoofdgerecht
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 250 g Boerenkool
  • 1 kg Aardpeer
  • 1 el Mosterd
  • 0,5 dl Melk warm
  • 100 g Boter

Instructies
 

  • Maak de boerenkool schoon en blancheer 5 minuten. Kook de aardperen en trek de schilletjes met je handen eraf. Pureer de aardpeer in de pureeknijper, roer er de warme melk en de boter luchtig door en meng met de boerenkool. Doe de mosterd erdoor, maak op smaak met zout en peper er serveer. Geef er eventueel vlees bij, bijvoorbeeld in wijn gestoofde varkensschouder of een mooi stukje rookworst van de ambachtelijke slager.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept