Bieten met garnering

Gang Bijgerecht
Porties 12

Ingrediënten
  

  • 24 stuks Bieten kleine bietjes
  • 30 g Boter
  • 2 el Bloem
  • 1 el Honing
  • Zout
  • Peper

Instructies
 

  • Kook de bietjes gaar en ontvel ze. Laat het steelje er aan zitten.Snijd de onderkant recht af, zodat ze blijven staan. Bewaar het kooknat. Maak van de boter en bloem een roux, voeg het bieten kooknat langzaam toe en breng op smaak met honing, zout en peper. De saus moet dik genoeg zijn om niet uit te vloeien op een bord. De bietjes hierin neerzetten.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept