Mousse au chocolat 2

Bereidingstijd 30 min
Totale tijd 30 min
Gang Nagerecht
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 150 g Chocolade
  • 2 stuks Eidooier
  • 3 el Suiker
  • 1 el Cacaopoeder
  • 2 cl Grand Marnier
  • 2 stuks Eiwit
  • 2 dl Slagroom
  • 1 stuks Sinaasappel
  • 1 el Poedersuiker

Instructies
 

  • Smelt de chocolade au bain marie
  • Klop de eidooiers met 2 el suiker schuimig. Klop cacao en Grand Manier erdoor.
  • Klop de eiwitten stijf en voeg al kloppend de overige el. Suiker erdoor. Klop ook de slagroom stijf.
  • Roer langzaam de gesmolten chocolade door het eimengsel.
  • Spatel voorzichtig slagroom en eiwitschuim door de massa.
  • Dek af met plasticfolie en laat in de koelkast opstijven.
  • Schep er met 2 lepels bolletjes uit, 2 per bord. Garneer met chocoladekrullen en sinaasappelschil. Bestrooi het geheel met poedersuiker en eventueel met cacaopoeder.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept