Artisjoksalade 3, appel

Gang Bijgerecht
Porties 12

Ingrediënten
  

  • 2 stuks Granny Smith
  • 3 stuks Artisjok
  • 2 takje Basilicum
  • 1 el Mayonaise
  • 1 el Citroensap
  • 1 teentje Knoflook
  • 1 takje Rozemarijn
  • 2 takje Tijm
  • 1 l Melk
  • 2 l Water

Instructies
 

  • Snijd de appels in fijne brunoise en maak deze aan met een eetlepel mayonaise en de fijngehakte basilicum. Kook de artisjokken in ongeveer 20 minuten gaar in de melk met water, knoflook, tijm, rozemarijn en citroensap. Laat afkoelen, maak de bodems schoon en snijd deze in een fijne brunoise. Vermeng met de appel en de basilicummayonaise en breng op smakke met peper, zout en een beetje citroensap. Leg de salade met behulp van twee lepels op de artisjokblaadjes.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept