Artisjoksalade 2, wortel

Gang Bijgerecht
Porties 12

Ingrediënten
  

  • 250 g Winterwortel
  • 1 bosje Bospeen
  • 5 g Suiker
  • 2 stuks Augurken
  • 1 el Mayonaise
  • 1 snufje Peper
  • 1 snufje Zout

Instructies
 

  • Snijd de grote wortel in fijne brunoise en kook deze in gezouten water af. Snijd ook de augurken in fijne brunoise enmeng met de gegaarde wortel. Meng dit met een eetlepel mayonaise en wat peper en zout. Schil de jonge wortel en rasp deze tot fijne reepjes. Maak deze in de oven van 50 graden met de deur op een kier goed krokant, vermeng met de suiker en draai in de koffiemolen tot poeder. Leg de salade met behulp van twee lepels op de artisjokblaadjes en strooi er wat wordtelpoeder over.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept