Armagnac truffelsaus

Bereidingstijd 1 min
Totale tijd 1 min
Gang Sauzen
Porties 8

Ingrediënten
  

  • 1 dl armagnac
  • 1 dl Jus de truffes
  • 2 dl Wijn, rood
  • 3 dl Jus de veau
  • 1 el Arrowroot
  • 1 klontje boter

Instructies
 

  • Armagnac, truffelnat en rode wijn in laten koken tot 1 dl jus de veau toevoegen en geheel nog wat laten koken. Zorg ervoor dat de saus "schoon" blijft, af en toe het schuim langs de randen verwijderen met een natte lepel. Zonodig de saus afbinden (dikker maken) met arrowroot. Klontje boter er doorroeren en vervolgens de saus door een zeer fijne zeef passeren.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept