Aardbeienflan

Gang Patisserie
Porties 8

Ingrediënten
  

  • 6 plakjes Bladerdeeg
  • 1 stuks Eieren
  • 500 g Aardbeien
  • 2 el Frambozenjam
  • 3 dl Mon chou of mascarpone
  • 40 g Poedersuiker
  • 1 el Grand Marnier
  • 1 el Sinaassappelschil

Instructies
 

  • oven 180°C verwarmen. Bladerdeeg ontdooien, in springvorm doen, daarop aluminiumfolie en blindbakvulling. Klop het ei los met wat water en bestrijk hiermee de randen van het deeg. Bak het deeg 15 min. Daarna blindbakvulling eraf en nog eens 10 min.. Bakken tot het goudbruin is. Verwijder steeltjes van de aarbeien. Verwarm de jam tot lauwwarm. Roer Mon Chou of Marscerpone zacht met de poedersuiker, Grand Marnier en sainaasappelschil. Doe het roommengsel in de taartvorm en verdeel de aardbeien erover. Bestrijk de taart met lauwwarme frambozenjam.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept