Roergebakken verse doperwtjes en tuinbonen
Ingrediënten
- 1 stuks Sjalot
- 50 g Champignons
- 20 g roomboter
- 100 g vers gedopte doperwtjes
- 100 g vers gedopte jonge tuinboontjes takje bonenkruid
- naar smaak zout en versgemalen peper
- 100 g vers gedopte jonge tuinboontjes takje bonenkruid
- naar smaak zout en versgemalen peper
Instructies
- Fruit de gesnipperde sjalot aan in wat roomb oter, voeg als de sjalot glazig wordt wat plakjes ch.amp ignons toe en bak deze zachtjes mee.
- Voeg de erwtjes, tuinboontjes en het bonenkruid toe en bak deze zachtjes al omscheppend 2 à 3 minuten mee. Voeg een snufje zout en een draai versgemalen peper toe en dien op.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!