Zalm met zure room en haringkaviaar

Gang Voorgerecht vis
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 120 g Zalm Vers
  • 30 g Zure room
  • 20 g Haringkaviaar
  • 1 bosje bieslookcress
  • 1 tl Botarga
  • 1 tl Maldon zout

Instructies
 

  • Snijd de verse zalm in dunne reepjes. Leg op elk bord een schep zure room en spreid dit uit met je lepel tot een ronde vorm. Leg hierop dakpansgewijs de zalm. Rondom leg je de haringkaviaaar. Steek een klein bosje bieslookcress in de zalm en bestrooi de zalm licht met botarga en vlokken Maldon zout.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept