Zomerse komkommer-tomatensoep
Ingrediënten
- 2 stuks komkommer
- 2 el dille fijngehakt
- 3 el room 40% vet
- 2 stuks vleestomaten ontveld, in stukjes
- 10 blaadjes basilicum
- 1 stuks witte ui, klein grof gehakt
- 2 el olijfolie
- zout en peper
Instructies
- Doe de komkommer, dille en wat zout en peper in een blender en draai tot een glad mengsel. Meng de room erdoor en zet weg in de koelkast.
- Doe de gepelde en in stukjes gesneden tomaten met de basilicum, ui, olijfolie en zout en peper in de blender en draai tot een glad mengsel. Laat koud worden in de koelkast..
- Giet voor het serveren een beetje komkommersoep in een diep bord en giet dan voorzichtig wat tomatensoep in het midden. Druppel wat olijfolie eroverheen en garneer met een paar blaadjes basilicum.
Antonio Garluccio
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!