Verdure di primavera condite
Italiaanse groenten in vinaigrette saffraan saus
Ingrediënten
- 2 teentje Knoflook
- 5 draad Saffraan
- 1 stuks Gember
- 0,5 dl Azijn
- 1,5 dl Olijfolie
- 0,5 stuks Citroen
- 1 stuks Laurierblaadjes
- 1 takje Tijm
- 1 takje Rozemarijn
- 3 stuks Venkel
- 20 stuks Asperge
- 200 g Peultjes
Instructies
- Maal de knoflook, saffraan en gember fijn.
- Meng de azijn met de olijfolie, citroen en alle kruiden
- Breng dit aan de kook en voeg het saffraanmengsel toe
- Maak de groenten schoon en snijd ze, indien nodig, wat kleiner
- Kook de groenten al dente en dompel ze in koud water en giet ze af
- Schep de dressing er doorheen en laat het geheel afkoelen
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!