Koriander chutney
Dhaniya ki chatni
Ingrediënten
- 4 bosje Koriander of combinatie met munt
- 10 el Kokos
- 4 el Gember geraspt
- 2 stuks Spaanse peper zonder zaad en fijngehakt
- 2 el Citroensap
- 500 ml Biogarde
- 3 tl Suiker
- 1 tl Zout
- 1 tl Komijnzaad drooggeroosterd en fijngemalen
Instructies
- Neem voor chutney’s blaadjes van het bovenste, bladrijke gedeelte van de plant. Het onderste deel van de stengel wordt vezelig als het wordt gemalen.
- Was de korianderblaadjes en hak ze fijn. Doe de blaadjes, de kokos, de gember, de Spaanse peper en het citroensap in een keukenmachine en maal alles tot een pasta. Meng de biogarde, de suiker, het zout en de komijn in een kom, voeg er de koriander aan toe en roer alles goed door. Afdekken en in de koelkast bewaren.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!