Maak de crostini door stokbrood in plakjes te snijden, met olie te bestrijken en met wat kruiden te bestrooien. Zet dan in de oven op 175 graden tot ze mooi goudbruin en knapperig zijn.
Snijd de pomodori doormidden en haal het sap met de pitjes eruit. Besprenkel met olijfolie, knoflook en kruiden en zet ze in de oven op 150 graden, ongeveer 2 uur. Hou goed in de gaten, ze mogen niet verbranden. Als ze voldoende gedroogd zijn, eruit halen. Ook al is dat eerder dan 2 uur. Laat afkoelen.
Beleg elke crostini met een halve gedroogde tomaat. Bestrooi met grofgemalen zeezout en peper.
crostini met gedroogde tomaten
Ingrediënten
- 1 stuks Stokbrood
- 5 cl Olijfolie
- 10 takje Tijm
- 5 takje Rozemarijn
- 10 stuks Pomodori tomaten
- 2 teentje Knoflook
- Zout
- Peper
Instructies
- Maak de crostini door stokbrood in plakjes te snijden, met olie te bestrijken en met wat kruiden te bestrooien. Zet dan in de oven op 175 graden tot ze mooi goudbruin en knapperig zijn. Snijd de pomodori doormidden en haal het sap met de pitjes eruit. Besprenkel met olijfolie, knoflook en kruiden en zet ze in de oven op 150 graden, ongeveer 2 uur. Hou goed in de gaten, ze mogen niet verbranden. Als ze voldoende gedroogd zijn, eruit halen. Ook al is dat eerder dan 2 uur. Laat afkoelen. Beleg elke crostini met een halve gedroogde tomaat. Bestrooi met grofgemalen zeezout en peper.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!