Salsiccia con cavolo nero

Worstjes met cavolo nero

Gang Amuse Italiano
Keuken Italiaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 stuks worstjes
  • 30 g Boter
  • 80 ml Witte wijn
  • 100 ml Kippenbouillon
  • 2 tenen knoflook fijngesneden
  • 600 g Cavolo nero ontdaan van de dikke nerven en in stukjes gesneden
  • Olijfolie
  • zout/ peper.

Instructies
 

  • Smelt in een koekenpan de boter met een scheut olijfolie. Bak de worstjes op middelhoog vuur mooi bruin.
  • Blus af met witte wijn en doe de bouillon erbij. Laat inkoken tot de worstjes gaar zijn.
  • Verwarm terwijl de worstjes garen in een pan olijfolie en de knoflook. Als de knoflook bruin begint te worden voeg je de cavolo nero toe. Indien nodig een scheutje kippenbouillon of water. Sauteer 4 minuten en breng op smaak met zout en peper.
  • Leg de gesauteerde cavolo nero op een bord en leg de worstjes erop. Serveer warm.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept