Entrecote van de grill met persillade

Gang Hoofdgerecht vlees
Keuken Frans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 3 teentjes knoflook
  • 50 g peterselie fijngehakt
  • 1 stuks citroen
  • 4 stuks ansjovis
  • 4 plakken entrecote 150 g per stuk
  • boter

Instructies
 

  • Meng voor de persillade het knoflook, peterselie, citroenrasp en de ansjovis tot een pasta.
  • Verhit de grill tot de hoogste stand.
  • Bestrijk de entrecotes licht met olie en leg ze op de grill als deze goed heet is. Bak ongeveer 2 minuten per kant.
  • Leg als ze klaar zijn de persillade met dunne plakjes boter op 1 kant van de entrecotes en leg ze nog even onder de grill. Haal het vlees onder de grill vandaan als de boter gesmolten is.
  • Serveer met aardappeltjes, bijvoorbeeld in ganzenvet gebakken pommes Parisiennes.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept