Yoghurt-perenijs
Ingrediënten
- 500 ml Griekse yoghurt
- 175 g Basterdsuiker
- 0,5 stuks Citroensap
- 400 g Peren Rijpe peren. anders klant en klare puree
- 1 el Kaneel
- 1 g Xantaangom
- 0,5 tl Piment
- 0,5 stuks Appels Granny Smith
Instructies
- Schil de peren, haal de klokhuizen eruit en snijd ze in blokjes. Pureer dan met de staafmixer tot een mooie gladde puree. Meng dit met de yoghurt, de specerijen, de basterdsuiker, het xanthaangom en het citroensap. Schil de granny smith en maak kleine brunoise. Schep deze door het yoghurtmengsel. Draai dan in de sorbetiere tot ijs en zet in de vriezer tot gebruik.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!