Watermeloen gelei

Porties 500 gram

Ingrediënten
  

  • 500 gram watermeloen geschild
  • 100 gram tomaat
  • 10 ml. rodewijnazijn
  • naar behoefte tabasco
  • 1 gram agar agar per 100 gram vocht
  • zout

Instructies
 

  • Draai de meloen met de tomaat en azijn tot soep in een blender.
  • Breng op smaak met zout en tabasco.
  • Weeg het vocht af in een passende pan.
  • Voeg per 100 gram vocht 1 gram agar agar toe.
  • Breng al roerend aan de kook en laat kort doorkoken.
  • Giet uit op een plateau en laat volledig geleren in de koeling.
  • Draai de gelei glad in een blender.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept