Vruchten tartelets
Ingrediënten
- 400 g Pate sucree
- 400 g Banketbakkersroom
- 100 g Frambozen
- 100 g Bramen
- 100 g Aardbeien
- 100 g Abrikozenjam
Instructies
- Rol het deeg dun uit op een met bloem bestrooid aanrecht. Steek rondjes uit en vul een beboterde muffinplaat met de deegrondjes. Zet even koel weg en bak ze dan in een oven van 180 graden gedurende 10 minuten. Ze moeten goudbruin zijn. Haal uit de vorm en laat afkoelen. Laat de abricozenjam met wat water even opwarmen, zodat er een dik vloeibare massa ontstaat. Afwerking: Vul de tartelettes met een dun laagje banketbakkersroom en leg daarop voorzichtig de vruchten. Bestrijk het fruit met het abricozenpapje. Eventueel met poedersuiker bestrooien en snel serveren.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!