Tartaar van zalm met creme fraiche

Bereidingstijd 1 minuut
Totale tijd 1 minuut
Gang Voorgerecht vis
Porties 4

Ingrediënten
  

  • Zalm
  • Peper
  • Zout
  • Sjalotje
  • Citroensap
  • Crème fraiche
  • Zeekraal

Instructies
 

  • Hak de zalm en de gerookte zalm zeer fijn tot tartaar. Breng op smakk met peper, zout, citroensap en sjalot. Zet de gehakte zalm koel weg. Snijd de bieslook zeer fijn en roer het door de creme fraiche, maak de zeekraal schoon. Vul een steker met de zalm en zet deze op een bord. Druk de zalm met een stamper voorzichtig aan en verwijder de steker. Drapeer de saus bij het gerecht. Strooi er wat zeekraal en zalmeitjes omheen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept