Bagna cauda

Variatie op Pinimonio
Bereidingstijd 30 min
Totale tijd 30 min
Gang Bijgerecht
Porties 8

Ingrediënten
  

  • 1 dl Olijfolie
  • 1 bolletjes Knoflook
  • 100 g Ansjovis
  • 1 snufje Zout
  • 1 snufje Peper
  • 1 glas Witte wijn
  • 25 g Boter

Instructies
 

  • Verwarm de olijfolie en bak de teentjes knoflook er zachtjes in. Zet het vuur zachter en voeg de fijngesneden ansjovisfilets toe en vermeng deze met de olie. Voeg zout, peper, wijn en boter toe. Roer alles goed door elkaar. Houd de dip in een kleine fonduepan warm en doop hierin de verse groenten (bloemkool, bleekselderij, courgettes, champignons, venkel, kleine aardappels)
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept