Tabouleh

Bereidingstijd 24 min
Totale tijd 24 min
Porties 10

Ingrediënten
  

  • 300 g Couscous
  • 700 g Tomaat
  • 1,5 dl Olijfolie
  • 1 dl Witte wijn
  • 1 bosje Munt
  • 1 bosje Peterselie
  • 3 stuks Ui fijngehakt
  • 2 stuks Citroen uitgeperst
  • 3 teentje Knoflook geperst

Instructies
 

  • Taboule is een couscous gerecht dat niet gekookt wordt, maar "gaar" gemaakt wordt door het vocht van citroen en tomaten. Strooi in een grote kom de couscous. Voeg de in stukken gesneden tomaten toe, de gehakte munt, peterselie en uien. Meng er olie, witte wijn, citroensap, knoflook, peper en zout door. Dek af en zet koel weg gedurende 24 uur. Roer af en toe door.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept