Spaanse tapas pepertjes

Gang Aperatief, Tapas
Keuken Spaans
Porties 8 personen

Ingrediënten
  

  • 400 gram Pimientos de Padrón gewassen en afgedroogd
  • 4-8 eetlepels Olijfolie Spaanse
  • naar smaak Zeezout schilfers - tussen de vingers gemalen;

Instructies
 

  • Verhit de olijfolie in de pan.
  • Voeg de Pimientos de Padrón toe en bak ze een minuut of vijf - of wat langer - op middelhoog vuur onder voortdurend omscheppen.
  • Tijdens het bakken krijgen de pepers blaren.
  • Als de pepers rondom blaren hebben en beginnen te schrompelen, zijn ze gaar
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept