Souffle de ricotta

Gang Nagerecht
Porties 6

Ingrediënten
  

chocolate hearts

  • 55 g Chocolade

Basilicumzabaglione

  • 3 stuks Eidooier
  • 3 el Suiker
  • 6 el Grand Marnier

Souffle

  • 1 el Boter
  • 1 el Suiker
  • 200 g Ricotta
  • 1,5 stuks Gekonfijte citrusschillen
  • 1 el Citroensap
  • 1 stuks Eidooier
  • 40 g suiker
  • 2 el Maizena
  • 4 stuks Eiwit

Basilicumzabaglione

  • 5 blaadjes Basilicum
  • 150 ml Room

Souffle

  • 60 ml Honing
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept