Shoarma met aardappel en aubergine

Gang Hoofdgerecht vlees
Keuken Israel
Porties 4 Personen

Ingrediënten
  

  • 500 g Aardappelen vastkokend, geschild en in schijfjes
  • 500 g lamsgehakt
  • 1 el rode shoarmakruiden
  • 1 stuks Ui in halve ringen
  • 2 el Olijfolie
  • 2 stuks Aubergines kleine, in plakken
  • 3 stuks Tomatenpuree in blokjes gesneden
  • 4 el geraspte kaas pittige kaas
  • 1 bakje andalousesaus zie recept

Instructies
 

  • Verwarm de oven op 200ºC.
  • Kook de aardappelschijfjes beetgaar en laat uitlekken. Meng het gehakt met de rode shoarmakruiden, voeg de ui toe en bak gaar en bruin op middelhoog vuur.
  • Vet een ovenschaal in en maak laagjes van aardappel, aubergine, gehakt en tomaat. Bestrooi met de kaas en wat extra shoarmakruiden. Bak 20 minuten in de oven. Serveer met de andalousesaus in een pitabroodje.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept