Rode bieten carpaccio

Gang Voorgerecht
Porties 6 personen

Ingrediënten
  

  • 300 g Bieten
  • 1 el Citroensap
  • 3 el Olijfolie
  • 50 g Walnoten
  • 3 el Peterselie
  • 60 g Geitenkaas zachte
  • 60 g Geitenkaas harde
  • 100 g Rucola

Instructies
 

  • Snijd met de mandoline de bieten in heel dunne plakjes. Leg ze in mooie cirkels op de borden. Leg een plak in het midden van elk bord. Schenk een sliertje citroensap en olijfolie erover en bestrooi met walnoten, peterselie en zout en peper. Leg kleine toefjes zachte geitenkaas op de bieten. Schaaf van de harde geitenkaas eroverheen, leg er wat rucola over en besprenkel nog met wat olijfolie.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept