Ragu die Fabrizio
Ingrediënten
- 1 stuks Ui
- 1 stuks wortel
- 1 stengels Bleekselderij
- rode wijn
- 500 gram gehakt gemengt gehakt
- Zout
- Passato tomatensaus van goede kwaliteit
- jeneverbes
- laurierblaadje
- gedroogd rood pepertje
Instructies
- Verhit olijfolie in een pan en voeg de groenten toe. Bak op middelmatig vuur tot de groenten zacht zijn. Verhit op een ander vuur een grote koekenpan tot deze heel heet is. Voeg het gehakt toe (niet alles in eens bakken maar twee of drie sessies), daarover zout strooien en bakken tot deze mooi bruin is. Bij elke portie gehakt een flinke scheut rode wijn toevoegen en even laten inkoken.
- Het vlees toevoegen aan de groenten.
- Ragû serveren met gekookte verse spagetti.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!