Poulet vallee d'Auge

Normandische kipfilet met calvados en champignons
Gang Hoofdgerecht gevogelte
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 100 g Boter
  • 250 g Kipfilet
  • 10 cl Calvados
  • Zout
  • Peper
  • 250 g Ui
  • 300 g Champignons
  • 2 stuks Eidooier
  • 100 g Crème fraiche

Instructies
 

  • Snijd de kipfilet in stukken en bak aan in boter. Flamberen met calvados. Zout en peper toevoegen. Doe de uien en champignons erbij en laat zachtjes gaan voor 50 minuten. Roer de eidooiers door de crème fraiche en voeg bij de kip. Even mee laten gaan en dan opdienen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept