Pikant gefrituurde visjes
Ingrediënten
- 50 g Bloem
- 14 tl Cayennepeper
- 250 g Spiering
- Olie
- 1 stuks Limoen
Instructies
- Zeef de bloem en cayennepeper in een diepe kom of grote, ondiepe schaal. Voeg flink wat zout en zwarte peper toe. Wentel de visjes in de bloem en schud het teveel aan bloem af. Leg de gepaneerde visjes op een bord. Giet een 5 cm laag olie in een sauteerpan. Verhit de olie tot hij zeer heet is. Voeg een aantal visjes toe en frituur ze in 2-3 minuten goudbruin. Schep ze met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Doe dit verder net zo met de rest van de visjes. Schep de visjes op een groot bord, strooi er zout over en serveer meteen met partjes limoen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!