Gegratineerde pestognochhi met tomatensaus
Ingrediënten
- 400 g pestognochhi
- 0,5 l tomatensaus zie recept tomatensaus basis ingekookt
- 150 cc slagroom
- 100 g mozzarella
- 1 stuks paprika gerookt en ontveld
- 20 g emmentaler geraspt
- 20 g parmezaanse kaas geraspt
Instructies
- Maak de pestognocchi volgens het basisrecept en voeg 50 gram pesto toe tjdens het kneden van het gnochhideeg. Maak dan de gnochhi.
- Breng de tomatensaus langzaam aan de kook en voeg de mozzarella en room toe. Maak op smaak met zout en peper.
- Kook de gnochhi in gezouten water. Na ongeveer 5 minuten eruit halen en op een schaaltje leggen. Hier de tomatensaus over gieten en bestrooien met de twee soorten geraspte kaas.
- Zet de gnochhi met saus onder de grill om te gratineren. Wanneer de bovenkant bruin begint te worden, is het klaar.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!