Gegratineerde pestognochhi met tomatensaus

Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 400 g pestognochhi
  • 0,5 l tomatensaus zie recept tomatensaus basis ingekookt
  • 150 cc slagroom
  • 100 g mozzarella
  • 1 stuks paprika gerookt en ontveld
  • 20 g emmentaler geraspt
  • 20 g parmezaanse kaas geraspt

Instructies
 

  • Maak de pestognocchi volgens het basisrecept en voeg 50 gram pesto toe tjdens het kneden van het gnochhideeg. Maak dan de gnochhi.
  • Breng de tomatensaus langzaam aan de kook en voeg de mozzarella en room toe. Maak op smaak met zout en peper.
  • Kook de gnochhi in gezouten water. Na ongeveer 5 minuten eruit halen en op een schaaltje leggen. Hier de tomatensaus over gieten en bestrooien met de twee soorten geraspte kaas.
  • Zet de gnochhi met saus onder de grill om te gratineren. Wanneer de bovenkant bruin begint te worden, is het klaar.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept