Olijf-ansjoviskoekjes
Ingrediënten
- 120 g Bloem
- 120 g Boter Koud, in blokjes
- 120 g Manchego
- 50 g Ansjovis in stukjes gesneden
- 50 g Olijven, zwart
- 0,5 tl Cayennepeper
Instructies
- Doe de bloem, boter, kaas, cayennepeper, ansjovis en olijven in een keukenmachine en meng alles tot een stevig deeg. Wikkel het deeg losjes in plastic folie en leg 20 minuten in de koeling. Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het deeg uit in een dunne plak op een met bloem bestoven vlak. Snijd het deeg in lange repen van 5 cm breed. Snijd elke reep in driehoekjes. Leg ze op een met bakpapier beklede pakplaat en laat ze in 8 - 10 minuten goudbruin worden.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!