Makreel, Kersen
Ingrediënten
- 4 Kleine maquereaux (lisettes) Schoongemaakt en gespoeld
- 8 carottes fanes en fines rondelles
- 1 oignon blanc en rondelles
- 2 échalotes en rondelles
- 2 el d’huile d’olive
- 1 biologische citroen
- 400 G ontpitte kersen
- 40 Cl de vin blanc sec
- sel
- Peper
Instructies
- Fruit de wortels, ui en sjalotjes in olie in een sauteerpan. Giet de witte wijn en het citroensap (houd de schil apart). Zout, peper en kook op laag vuur gedurende 15 minuten onbedekt. Zet de oven op 180 ° C. Voeg de kersen toe. Kook nog 5 minuten. Giet de inhoud van de pan in een schaal. Leg de makreel in de ovenschaal. Bak 10 minuten. Rasp citroenschil uit de oven. Serveer warm.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!