Lasagne traditioneel
Ingrediënten
afmaken
- 400 g Mozarella
- 450 g Lasagnevellen groene
- 110 g Parmesaanse kaas
ragout
- 4 el Olijfolie
- 1 stuks Ui
- 200 g Pancetta
- 2 teentje Knoflook
- 350 g Gehakt, runder
- 350 g Gehakt, varken
- 175 g Kippenlever
- 630 g Tomaat
- 6 el Tomatenpuree
- 1,75 dl Wijn, rood
- Zout
- Peper
- 0,25 stuks Nootmuskaat
- 15 g Basilicum
roux
- 1,5 dl Melk
- 175 g Boter
- 110 g Bloem
- 1,75 dl Slagroom
- 1,25 stuks Nootmuskaat
Instructies
- zie boek deel 3, pag 215
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!