Lasagne alla Rosa

Porties 5 personen

Ingrediënten
  

  • 1 kg bolognesesaus
  • 500 g lasagnevellen
  • 2 stuks eieren
  • 500 g kwark
  • 160 g parmezaanse kaas geraspt
  • 2 el peterselie gehakt
  • 300 g mozarella

Instructies
 

  • Maak de bolognesesaus volgens het recept.
  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Kook de lasagnevellen tot ze beetgaar zijn. Laat drogen op een doek.
  • Klop de eieren los en meng met de kwark, de helft van de Parmezaanse kaas, peterselie en zout en peper.
  • Bestrijk een ovenschaal met boter en leg de helft van de lasagnevellen op de bodem. Verdeel er de helft van het kwarkmengsel over. Snijd de mozzarella in plakken en verdeel die over het kwarkmengsel. Verdeel hierover de helft van de bolognesesaus. Herhaal dit nog een keer en bestrooi met nog de andere helft van de Parmezaanse kaas.
  • Zet de schotel in de oven en bak 30 minuten tot het mooi bruin van kleur is.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept